Nationalmuseet på Google Indoor Maps

| 2 Comments

Google har i dag lanceret Google Indoor Maps i Danmark og Nationalmuseet er, qua vores samarbejde med Google, blandt de første steder der er med. Det er vi selvfølgelig meget glade for, da det er et spændende initiativ med interessante perspektiver, ikke bare for os, men også for vores gæster.

Google Indoor Maps er en udvidelse af det eksisterende Google Maps med oplysninger omkring rumfordeling og indvendig layout af bygninger. Værktøjet vil således kunne anvendes til at finde rundt i Prinsens Palæ, en udfordring, som vi ved, mange af vores gæster til tider døjer med.

Servicen er i første ombæring kun tilgængelig på Android-telefoner (Android v2.3 og op) med den seneste version af Google Maps installeret. Åben Google Maps på din Android-telefon og zoom ind på Prinsens Palæ, så burde det dukke op. Er det ikke tilfældet, hjælper det muligvis at re-installere Google Maps.

Læs mere om Indoor Maps i Danmark her, herunder hvilke andre steder der er inkluderet i første ombæring.

På sigt vil det ligeledes blive muligt at opleve Streetview indendørs i Prinsens Palæ, ligesom det allerede er tilfældet udendørs på f.eks. Frilandsmuseet.